CUM REPARAM PIELEA ZGARIATA ?

Pentru zgarieturi adanci, formula pe baza de rasina a cremei Crème Rénovatrice SAPHIR , este perfecta pentru  repararea incaltamintei din piele neteda.

Formula este foarte simpla : rasina + pigment de culoare. Aceasta crema acopera orice zgarietura, renoveaza suprafata si nu se va desprinde de pe piele.

Pentru a repara pielea zgariata, va recomandam sa parcurgeti urmatoarele etape :

 

  • 1. Evaluati zgarietura.

Crème Rénovatrice SAPHIR  este perfecta pentru zgarieturi adanci in piele. Pentru zgarieturile mici puteti aplica crema direct pe piele. Pentru suprafete mai mari , este necesar sa amestecati mai intai cu putina crema  Crème Surfine Pommadier SAPHIR sau Crème POMMADIER Saphir.

  • 2. Pregatiti suprafata.

Indepartati orice bucatica de piele ramasa agatata pe piele si slefuiti suprafata zgariata cu o bucatica de smirghel fin.

Aplicati crema pe suprafata pielii cu ajutorul degetului . Incarcati suprafata zgariata si neteziti . Crème Rénovatrice SAPHIR este conceputa pentru suprafete mici , dar pentru suprafete mai mari amestecati  Crème Rénovatrice SAPHIR cu o parte egala de Crème Surfine Pommadier SAPHIR sau Crème POMMADIER Saphir . Acest amestec ajuta la aplicarea cremei mai usor pe suprafete mari.

  

      

 

  • 4. Finisati pielea.

Pentru a ascunde foarte bine suprafata reparata, va recomanda aplicarea unui strat sau doua de Crème Surfine Pommadier SAPHIR sau Crème POMMADIER Saphir.  Aceste creme asigura o protectie suplimentara impotriva viitoarelor zgarieturi .

Succes !

0

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *