ShoeCare.ro
Cos
Cont
Contacteaza-ne
Info
[vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

Această notificare privind confidențialitatea vă oferă detalii despre modul în care colectăm și procesăm datele dvs. personale prin utilizarea site-ului nostru shoecare.ro, inclusiv orice informații pe care le puteți furniza prin intermediul site-ului nostru atunci când cumpărați un produs sau serviciu, vă înscrieți la newsletter-ul nostru sau să ia parte la o tragere la sorți sau la o competiție.

Prin furnizarea datelor dvs., ne garantați că aveți peste 13 ani.

S.C SHOECARE S.R.L sunt administratorul de date și suntem responsabili pentru datele dvs. personale (denumite "noi", "noi" sau "nostru" în această notificare privind confidențialitatea).

Detalii de contact
Detaliile noastre complete sunt:
S.C SHOECARE S.R.L
Adresa de e-mail: office@shoecare.ro
Adresa Postala: Aleea Doinei, Nr. 1, Bl P2, Sc B, Ap 7, Ramnicu Valcea, Romania
Telefon: 0760 79 94 30
Este foarte important ca informațiile pe care le deținem să fie corecte și actualizate. Spuneți-ne dacă informațiile dvs. personale se modifică, oricând, prin trimiterea de e-mail la office@shoecare.ro.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_accordion][vc_accordion_tab title="CE DATE COLECTAM DESPRE VOI, IN CE SCOP SI MOTIVUL LEGAL DE PROCESARE A ACESTOR DATE"][vc_column_text]
Datele personale înseamnă orice informație capabilă să identifice o persoană. Nu include date anonime.
Putem procesa următoarele categorii de date personale despre dvs.:
        DATE LEGATE DE COMUNICARE care includ orice comunicare pe care ne-o trimiteți, fie prin intermediul formularului de contact pe site-ul nostru, prin e-mail, text, mesaje media sociale, postări sociale sau orice altă comunicare pe care ne-o trimiteți. Noi prelucram aceste date în scopul comunicării cu dvs., pentru păstrarea evidenței și pentru stabilirea, urmărirea sau apărarea revendicărilor legale. Motivul nostru legal pentru această prelucrare este interesul nostru legitim, cum este acela de a răspunde la comunicările trimise, de a păstra evidențele și de a stabili, urmări sau apara revendicarile legale.
 
       DATE LEGATE DE CLIENT care includ date referitoare la orice achiziție de bunuri și /sau servicii cum ar fi numele, functia, adresa de facturare, adresa de e-mail, adresa de livrare, numărul de telefon, datele de contact, detaliile achiziției și detaliile cardului. Noi prelucram aceste date pentru a furniza bunurile și /sau serviciile pe care le-ați achiziționat și pentru a păstra înregistrările acestor tranzacții. Motivul nostru legal pentru această procesare este realizarea unui contract între dvs. și noi și /sau luarea de măsuri la solicitarea dvs. de a încheia un astfel de contract.
 
       DATE UTILIZATOR  care include date despre modul în care utilizați site-ul nostru Web și orice servicii online, împreună cu orice date pe care le postați pentru publicare pe site-ul nostru sau prin alte servicii online. Noi prelucram aceste date pentru funcționarea site-ul nostru și pentru a vă asigura că vă este oferit un conținut relevant, pentru a asigura securitatea site-ului nostru, pentru a menține copii de rezervă a site-ului și /sau a bazelor de date și pentru a permite publicarea și administrarea siteului nostru, a altor servicii si afaceri online. Motivul nostru legal pentru această procesare este interesul nostru legitim, care în acest caz este de a ne permite să gestionăm corect site-ul nostru și afacerea noastră.
       DATE TEHNICE  care include date despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru și a serviciilor online, cum ar fi adresa dvs. IP, datele dvs. de conectare, detaliile despre browserul dvs., durata vizitei paginilor de pe site-ul nostru, vizualizările de pagină și căile de navigare, detalii despre numărul de utilizări a site-ul nostru web, setările fusului orar și alte tehnologii pe dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa site-ul nostru web.Sursa acestor date este din sistemul nostru de urmărire a analizelor. Noi prelucram aceste date pentru a analiza utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web și a altor servicii online, pentru a vă administra și a proteja afacerea și site-ul web, pentru a vă oferi conținut și reclame relevante pentru site și pentru a înțelege eficiența publicității noastre. Motivul nostru legal pentru această procesare este interesul nostru legitim, care în acest caz ne permite să administrăm corect site-ul nostru și afacerea noastră și să ne dezvoltăm afacerea și să ne stabilim strategia de marketing.
      DATE DE MARKETING  care include date despre preferințele dvs. în primirea marketingului de la noi și de la terții noștri și preferințele dvs. de comunicare. Noi prelucram aceste date pentru a vă permite să participați la promoțiile noastre, cum ar fi concursuri si oferte gratuite, pentru a vă oferi conținut și reclame relevante pentru site și pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea acestei publicități. Motivul legal pentru această procesare este interesul nostru legitim, care în acest caz este de a studia modul în care clienții utilizează produsele/serviciile noastre, pentru a le dezvolta, pentru a ne dezvolta afacerea și pentru a ne stabili strategia de marketing.
 
      Putem folosi DATE LEGATE DE COMUNICARE, DATE LEGATE DE CLIENT, DATE UTILIZATOR,DATE TEHNICE, DATE DE MARKETING pentru a vă furniza conținuturi și reclame relevante pentru site-ul nostru (inclusiv anunțuri Facebook sau alte anunțuri afișate) și pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea publicității pe care o deservim. Motivul nostru legitim pentru această prelucrare este interesul legitim, de a ne dezvolta afacerea. De asemenea, putem utiliza astfel de date pentru a trimite alte comunicări de marketing către dvs. Motivul nostru legal pentru această prelucrare este fie consimțământul, fie interesul legitim (și anume, să ne dezvoltăm afacerea).
 
     DATE SENSIBILE
     Nu colectăm date sensibile despre dvs. Datele sensibile se referă la date care includ detalii despre rasa sau etnia dvs., convingerile religioase sau filozofice, viața sexuală, orientarea sexuală, opiniile politice, calitatea de membru al sindicatelor, informații despre sănătatea dumneavoastră și datele genetice și biometrice. Nu colectăm nicio informație despre condamnările penale și infracțiunile.
      În cazul în care suntem obligați să colectăm date cu caracter personal prin lege sau în condițiile contractului dintre noi și dvs. si nu ne furnizați aceste date la solicitare, este posibil să nu putem executa contractul (de exemplu, pentru a livra bunuri sau servicii pentru tine). Dacă nu ne furnizați datele solicitate, este posibil să fim nevoiti să anulam un produs sau un serviciu pe care l-ați comandat, dar dacă o facem, vă vom anunța în momentul respectiv.
      Vom folosi datele dvs. personale doar pentru scopul in care au fost colectate sau dacă este necesar, într-un scop rezonabil compatibil. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@shoecare.ro. În cazul în care trebuie să folosim detaliile dvs. pentru un scop nou fără legătură, vă vom informa și vom explica motivele legale pentru procesare.
      Putem prelua datele dvs. personale fără cunoștințele sau consimțământul dvs. atunci când acest lucru este necesar sau permis de lege.
      Nu realizăm decizii automate sau orice tip de profil automatizat.
[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title="CUM COLECTAM DATELE DUMNEAVOASTRA PERSONALE"][vc_column_text]
Putem colecta date despre dvs. prin furnizarea datelor direct către noi (de exemplu, prin completarea formularelor pe site-ul nostru sau prin trimiterea de e-mailuri). Este posibil să colectăm automat anumite date de la dvs. pe măsură ce utilizați site-ul nostru prin utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare. Consultați politica noastră privind modulele cookie pentru mai multe detalii despre acest lucru.
      Este posibil să primim date de la terțe părți, cum ar fi furnizorii de servicii de analiză, precum Google cu sediul în afara UE, rețele de publicitate cum ar fi Facebook din afara UE, furnizori de informații de căutare, cum ar fi Google cu sediul în afara UE, furnizori de servicii tehnice, cum ar fi brokerii de date sau agregatorii.
[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title="COMUNICARI DE MARKETING"][vc_column_text]
Motivul legal al procesării datelor dvs. personale pentru a vă trimite comunicări de marketing este fie consimțământul dvs., fie interesele noastre legitime (și anume creșterea activității noastre).
      În conformitate cu regulamentele privind confidențialitatea și comunicațiile electronice, vă putem trimite comunicări de marketing dacă (i) ați făcut o achiziție sau ați cerut informații de la noi despre bunurile sau serviciile noastre sau (ii) ați fost de acord să primiți comunicări de marketing și în fiecare caz în parte nu ati renunțat la astfel de comunicări de atunci. În conformitate cu aceste reglementări, dacă sunteți o companie cu răspundere limitată, vă putem trimite e-mailuri de marketing fără consimțământul dvs. Cu toate acestea, puteți să renunțați la primirea e-mailurilor de marketing de la noi în orice moment.
      Înainte de a vă împărtăși datele dvs. personale cu orice terță parte în scopuri proprii de marketing, vom obține consimțământul dvs. expres.
      Ne puteți cere nouă sau terțelor părți să încetam să vă trimitem mesaje de marketing în orice moment, urmând link-urile de renunțare la orice mesaj de marketing trimis către dvs. SAU trimițându-ne un e-mail la office@shoecare.ro în orice moment.
     Dacă renunțați la primirea comunicărilor de marketing, această opțiune de renunțare nu se aplică datelor cu caracter personal furnizate ca urmare a altor tranzacții, cum ar fi achizițiile, înregistrările de garanție etc.
[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title="DEZVĂLUIREA DATELOR PERSONALE"][vc_column_text]
    Este posibil să ne împărtășim datele personale cu părțile prezentate mai jos:
 
    Furnizori de servicii care furnizează servicii IT și de administrare a sistemelor.
    Consilieri profesioniști, inclusiv avocați, bancheri, auditori și asigurători
    Organele guvernamentale care ne obligă să raportam activitățile de prelucrare.
    Terțe părți cărora le vindem, transferăm sau fuzionăm părți ale afacerii noastre sau ale activelor noastre.
    Solicităm tuturor părților terțe cărora le transferăm datele să respecte securitatea datelor dvs. personale și să le trateze în conformitate cu legea. Permitem acestor terțe părți să vă proceseze datele personale numai în scopuri specificate și în conformitate cu instrucțiunile noastre.
[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title="TRANSFERURI INTERNATIONALE"][vc_column_text]
   Țările din afara Spațiului Economic European (SEE) nu oferă întotdeauna aceleași niveluri de protecție a datelor dvs. personale, prin urmare dreptul european a interzis transferurile de date cu caracter personal în afara SEE, cu excepția cazului în care transferul îndeplinește anumite criterii.
    Mulți dintre furnizorii noștri de servicii terțe sunt în afara Spațiului Economic European (SEE), astfel încât prelucrarea datelor dvs. personale va implica un transfer de date în afara SEE.
    De fiecare dată când transferăm datele dvs. personale din SEE, facem tot posibilul pentru a asigura un grad similar de securitate a datelor prin asigurarea că există cel puțin una dintre următoarele garanții:
    Vom transfera datele dvs. personale numai în țări pe care Comisia Europeană le-au aprobat ca furnizând un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal; sau
    Atunci când folosim anumiți furnizori de servicii, putem folosi contracte specifice sau coduri de conduită sau mecanisme de certificare aprobate de Comisia Europeană, care oferă datele personale cu aceeași protecție pe care o are în Europa; sau
    Dacă folosim furnizori din SUA care fac parte din protecția de confidențialitate UE-SUA, este posibil să le transferăm date, deoarece acestea dispun de garanții echivalente.
Dacă nu este disponibilă niciuna dintre garanțiile de mai sus, vă putem solicita consimțământul dvs. explicit pentru transferul respectiv. Veți avea dreptul să retrageți acest consimțământ în orice moment.
[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title="SECURITATEA DATELOR"][vc_column_text]
    Am introdus măsuri de securitate pentru a preveni pierderea, utilizarea, modificarea, dezvăluirea sau accesarea accidentală a datelor dvs. personale fără autorizație. De asemenea, permitem accesul la datele dvs. personale numai acelor angajați și parteneri care au nevoie in afaceri să cunoască astfel de date. Acestia vor procesa numai datele dvs. personale pe instrucțiunile noastre și trebuie să le păstreze confidențial.
    Avem proceduri în vigoare pentru a face față unei încălcări suspecte a datelor cu caracter personal și vă vom informa pe dvs. și pe orice autoritate de reglementare aplicabilă despre o încălcare, dacă suntem obligați din punct de vedere legal.
[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title="RETINEREA DATELOR"][vc_column_text]
    Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.
    Atunci când decidem ca este momentul potrivit pentru a păstra datele deoarece ne uitam la cuantumul, natura și sensibilitatea acestora, riscul potențial de prejudiciu cauzat de utilizarea sau dezvăluirea neautorizată, scopurile procesării, dacă acestea pot fi realizate prin alte mijloace și cerințe legale.
    Din punct de vedere fiscal, legea cere să păstrăm informații de bază despre clienții noștri (inclusiv date de contact, identitate, date financiare și de tranzacții) timp de șase ani după ce nu mai sunt clienți.
    În anumite circumstanțe, putem anonima datele dvs. personale în scopuri de cercetare sau în scopuri statistice, caz în care putem folosi aceste informații pe o perioadă nelimitată, fără a vă anunța în prealabil.
[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title="DREPTURILE DUMNEAVOASTRA LEGALE"][vc_column_text]
    În conformitate cu legile privind protecția datelor, aveți drepturi referitoare la datele dvs. personale care includ dreptul de a solicita accesul, corectarea, ștergerea, restricționarea, transferul, obiectul procesării, transferabilitatea datelor și (în cazul în care motivul legal al procesării este consimțământul) retrage consimțământul.
Puteți vedea mai multe despre aceste drepturi la: http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1298
    Dacă doriți să exersați oricare dintre drepturile enunțate mai sus, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@shoecare.ro.
    Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a vă accesa datele personale (sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă sau sa refuzăm să ne conformam solicitării în aceste circumstanțe.
    Este posibil să fim nevoiti să solicitam informații specifice de la dvs. pentru a vă ajuta să vă confirmați identitatea și să vă asigurați dreptul de a accesa datele dvs. personale (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi ale dvs.). Aceasta este o măsură de securitate pentru a se asigura că datele cu caracter personal nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul să o primească. De asemenea, vă putem contacta pentru a vă solicita informații suplimentare în legătură cu solicitarea dvs. pentru a accelera răspunsul nostru.
    Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, ne poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau dacă ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța.
    Dacă nu sunteți mulțumit de vreun aspect al modului în care colectăm și folosim datele dvs., aveți dreptul să adresați o plângere Biroului Comisariatului pentru Informații (ICO), autorității nationale de supraveghere a datelor cu caracter personal, Am fi foarte recunoscători dacă ne-ați contacta mai întâi atunci cand  aveți o plângere, pentru a putea încerca să o rezolvăm pentru dvs.
[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title="LINKURI CATRE TERTE PARTI"][vc_column_text]

Acest site poate include link-uri către site-uri, plug-in-uri și aplicații terță parte. Dacă faceți clic pe acele linkuri sau dacă activați aceste conexiuni, este posibil ca părțile terțe să permită colectarea sau partajarea datelor despre dvs. Nu controlăm aceste site-uri terțe și nu suntem responsabili pentru declarațiile lor de confidențialitate. Când părăsiți site-ul nostru, vă încurajăm să citiți avizul de confidențialitate al fiecărui site pe care îl vizitați.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title="COOKIE-URI ȘI ALTE TEHNOLOGII PE CARE LE FOLOSIM"][vc_column_text]

Utilizăm cookie-uri și / sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clienților, pentru a administra site-ul web, a urmări mișcările utilizatorilor și pentru a colecta informații despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența cu noi.

Un cookie este un fișier text mic stocat pe computer. Cookie-urile stochează informațiile care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile să funcționeze. Numai noi putem accesa cookie-urile create de site-ul nostru. Puteți controla modulele cookie la nivel de browser. Alegerea dezactivării cookie-urilor poate împiedica utilizarea anumitor funcții pe site-ul nostru.

Utilizăm cookie-urile în următoarele scopuri:

Cookie-uri necesare - aceste module cookie sunt necesare pentru a putea utiliza câteva funcții importante pe site-ul nostru, cum ar fi conectarea. Aceste cookie-uri nu colectează informații personale.

Cookie-uri functionale - aceste cookie-uri oferă funcționalitate care face ca utilizarea serviciului nostru să fie mai convenabilă și face posibilă oferirea unor caracteristici personalizate mai complexe. De exemplu, aceștia ar putea să-și amintească numele și e-mailurile în formularele de comentarii, astfel încât să nu trebuiască să reintroduceți această informație data viitoare când comentați.
Cookie-urile Google Analytics - aceste cookie-uri sunt folosite pentru a urmări utilizarea și performanța site-ului și a serviciilor noastre

Cookie-uri de publicitate - aceste cookie-uri sunt folosite pentru a difuza anunțuri care sunt relevante pentru dvs. și pentru interesele dvs. În plus, acestea sunt folosite pentru a limita numărul de afisari al unei reclame. Acestea sunt, de obicei, plasate pe site-ul web prin intermediul rețelelor de publicitate cu permisiunea operatorului de site. Aceste cookie-uri iti aduc aminte ca ai vizitat un site web si aceste informatii sunt impartasite altor organizatii, cum ar fi agentii de publicitate. Adesea, cookie-urile de direcționare sau de publicitate vor fi legate de funcționalitatea site-ului apartinand celeilate organizații.

Puteți elimina modulele cookie stocate în computer prin setările browserului. Alternativ, puteți controla anumite cookie-uri terță parte utilizând o platformă de îmbunătățire a confidențialității, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informații despre modulele cookie, vizitați allaboutcookies.org.

Utilizăm Google Analytics pentru a măsura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politică de confidențialitate pe care o puteți revizui aici. Dacă doriți să renunțați la urmărirea de către Google Analytics, accesați pagina de dezactivare Google Analytics.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

Informatii de contact
Autoritatea de supraveghere
Email: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40.318.059.211
+40.318.059.212

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate.
Ultima modificare a fost făcută 20 iunie 2018.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Cos de cumpărături

Cosul este gol.

Cont

Fără cont?
Creați unul aici
4