ShoeCare.ro
Cos
Cont
Contacteaza-ne
Info
Saphir Médaille d'Or Dubbin Graisse Leather Grease 100ml
  • Saphir Médaille d'Or Dubbin Graisse Leather Grease 100ml Lateral
  • Saphir Médaille d'Or Dubbin Graisse Leather Grease 100ml
  • Saphir Médaille d'Or Dubbin Graisse Leather Grease 100ml Sus
123

Ultima oara acest produs a fost adaugat in cos in data de: 2015-10-08

Ceara Saphir Médaille d'Or Graisse 100ml

Saphir Médaille d'Or Graisse este o cremă ceară îmbogățită cu ulei de nurcă, pește și de focă - conține 15% uleiuri naturale și nu conține pigmenți. Este incredibil de hrănitoare, înmoaie și impermeabilizează.

50,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

SAPHIR Médaille d'Or
Vizualizați toate produsele dinSAPHIR Médaille d'Or

Saphir Médaille d'Or Graisse este o cremă ceară îmbogățită cu ulei de nurcă, pește și de focă - conține 15% uleiuri naturale și nu conține pigmenți. Este incredibil de hrănitoare, înmoaie și impermeabilizează.

Perfecta pentru a păstra un aspect cat mai natural al încălțămintei pentru drumeții, munte, sport și de vânătoare. Cu toate acestea, este la fel de incredibilă și pentru condiționarea semi-anuală a pieilor fine de vițel, în special în zonele care sunt predispuse la fisuri ale pantofilor (și anume la vamp -  partea frontală și centrală a părții superioare a pantofului care acoperă partea superioară a piciorului).

Instrucțiuni privind intretinerea semi-anuală a pantofilor de piele de vitel

Pentru îngrijirea profundă de două ori pe an, vă recomandăm să indepărtați mai întâi toate produsele(cremele) de pe pantofii din piele de vițel cu Saphir Reno'Mat. Îndepărtează straturile de crema sau silicon anterioare care s-au acumulat din lustrurile ne-Saphir și orice alta murdărie. În esență, Saphir Reno'Mat îndepărtează tot ce a fost adăugat pielii originale.

Apoi, în jurul zonei vamp (zona dintre sireturi și varful de la picior), aplicați Saphir Médaille d'Or Graisse, masând un strat subtire de ceara în piele. Din cauza modului în care hrănește pielea, permiteți pantofilor două până la trei zile să absoarbă pe deplin toate substanțele nutritive din ceara Saphir Médaille d'Or Graisse. Pantofii nu se vor lustrui înainte ca Saphir Médaille d'Or Graisse să fie complet absorbit.

Apoi, după cum ați proceda normal, aplicați un strat de Saphir Renovateur, urmat de două straturi de cremă Saphir Medaille d'Or Pommadier pentru a reface finisajul urmat de două straturi de Saphir Medaille d'Or Mirror Gloss cu un strat suplimentar pe bombeu pentru a aduce un luciu oglindă. După această rutină, încălțămintea dvs. va fi incredibil de recondiționată și protejată pentru încă șase luni de uzură.

Fisa tehnica

Culoare
Incolor
Tip produs
Ceara
Mod de ambalare
Cutie din tabla
Greutate Neta
100ml

Referinte specifice

Cos de cumpărături

Cosul este gol.

Cont

Fără cont?
Creați unul aici
4