ShoeCare.ro
Cos
Cont
Contacteaza-ne
Info

Saphir Médaille d'Or Cordovan

Crema de pantofi Saphir Médaille d'Or Cordovan este o cremă naturală pe bază de ceară de albine și ceara carnauba, cu șase alte ceruri nutritive și de două ori cantitatea de pigment obișnuită. Este creat special pentru piele de inalta calitate si nu contine terebentina.

Culoare
46,22 lei
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

0

Crema de pantofi Saphir Médaille d'Or Cordovan este o cremă pe bază de ceară de albine și carnauba cu șase alte ceruri nutritive și de două ori cantitatea de pigmenti fată de o cremă obisnuită. Este creată special pentru pielea  de înaltă calitate de cal Cordovan și nu conține terebentină.

Crema de pantofi Saphir Médaille d'Or Cordovan este o cremă naturală bazată numai pe cele mai fine ingrediente. Spre deosebire de cremele pentru piele moale, Crema de pantofi Saphir Médaille d'Or Cordovan nu conține terebentină. Este formulată special pentru cerințele unice ale pieilor cordovan.

Pielea de Cordovan este obținută de la caii importați din Cordoba în Statele Unite și incrucisati cu caii sălbatici ai Dakotei. Se folosesc numai 20-22 dm2 din pielea de pe spate ("cochilii"). Una dintre proprietățile unice ale pieii cordovan este o structură foarte compacta a fibrei. La sfârșitul tăbăcirii, sticle din sticlă sunt folosite pentru a comprima în continuare fibrele pielii. Rezultatul este o piele foarte puternică, rezistentă la intemperii, care produce patină, ceea ce face ca cordovanul să fie aproape instantaneu recunoscut. Este foarte important în îngrijirea cordovanului ca fibrelor să nu li se permită extinderea. Cremele de pantofi care conțin terpentină, destinată pieilor moi, cum ar fi pielea de vițel, pot pătrunde în porii cordovanului și pot cauza expansiunea lor, diminuând astfel această caracteristică unică a pielii Cordovan. Acesta este motivul pentru care Crema Saphir Cordovan nu conține terebentină.

Această piele hiperrezistentă și flexibilă necesită o întreținere regulată. Crema pentru piele CORDOVAN de la Saphir are o formulă cu ceară de albine, o concentrație ridicată de pigmenți și uleiuri, care penetrează adânc în piele și o păstrează foarte netedă, dar fără a se extinde porii. Disponibil în patru culori. Dacă una dintre cele trei culori pigmentate nu se potrivește cu finisajul pieii cordovan, luați în considerare amestecarea mai multor culori pentru a obține culoarea dorită SAU luați în considerare utilizarea cremei de culoare neutră. Datorită structurii dense a cordovanului, nu este esențial să i se furnizeze pigmenți. Este mult mai bine sa folositi o cremă cordovan decat una concepută pentru pielea de vițel.

Instrucțiuni de utilizare:

  • Îndepărtați praful sau murdăria de pe pantof cu săpun de curățare a pielii.
  • Aplicati Crema de pantofi Saphir Médaille d'Or Cordovan pe pantof și masați ușor pielea.
  • Lăsați crema să se usuce timp de aproximativ cinci minute.
  • Lustruiti cu o perie mare din par natural de cal
  • Lustruiti cu o cârpă moale de bumbac sau chamois și una sau două picături de apă. (polish)

Cantitate produs : 75ml

Referinte specifice

cod EAN13
152000180000

Cos de cumpărături

Cosul este gol.

Account

No account?
Create one here
4